Vietnamská kedlubnová polévka

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme a dobře orestujeme. Stáhneme oheň a chvíli (asi 10 minut) pod poličkou podusíme ve vlastní šťávě, podle potřeby můžeme přidat vodu. Zalijeme vroucí vodou a necháme vařit na mírném ohni 60 minut.
2.
Mezitím nachystáme zeleninu. Mrkev nakrájíme na kolečka, přibližně 1/2 cm. Kedlubnu nakrájíme na větší hranoly. Dáme stranou.
3.
Zázvor nakrájíme na nudličky, koriandr nasekáme a cibulku nakrájíme na kolečka. Dáme stranou.
4.
Až bude hotový vývar, přidáme kedlubnu s mrkví a uvaříme doměkka (cca 15 minut). Těstě před dokončením přidáme směs bylinek, dobře promícháme a podáváme.

Od: Snuttig&Nici, 20.10.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
337.73 kcal
Protein
12.97 g
Sacharidy
z toho cukr
4.00 g
2.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.33 g
6.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama