Vietnamská kedlubnová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme a dobře orestujeme. Stáhneme oheň a chvíli (asi 10 minut) pod poličkou podusíme ve vlastní šťávě, podle potřeby můžeme přidat vodu. Zalijeme vroucí vodou a necháme vařit na mírném ohni 60 minut.
2.
Mezitím nachystáme zeleninu. Mrkev nakrájíme na kolečka, přibližně 1/2 cm. Kedlubnu nakrájíme na větší hranoly. Dáme stranou.
3.
Zázvor nakrájíme na nudličky, koriandr nasekáme a cibulku nakrájíme na kolečka. Dáme stranou.
4.
Až bude hotový vývar, přidáme kedlubnu s mrkví a uvaříme doměkka (cca 15 minut). Těstě před dokončením přidáme směs bylinek, dobře promícháme a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
337.73 kcal |
Protein |
12.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.00 g
2.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.33 g
6.95 g
|
Reklama
Reklama