Krůtí maso s mrkví a celozrnnou rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kousky kuřecího masa se sladkokyselou omáčkou a křupavou mrkví. Mrkev vaříme na skus, aby nám hezky křupala.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krůtí maso si opláchneme, nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme na něm na kousky nakrájenou cibuli.
3.
Mrkev si očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k cibuli. společně opékáme dozlatova.
4.
Přidáme maso, opečeme ze všech stran, zaprášíme moukou, chvíli orestujeme a poté podlijeme trochou vody. Dusíme zhruba 10 minut, tak aby mrkev zůstala křupavá.
5.
Přidáme cukr, ocet, necháme ještě přejít varem.
6.
Podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s celozrnnou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
700.75 kcal |
Protein |
45.09 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
93.17 g
13.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.54 g
2.01 g
|
Reklama
Reklama