Vepřové karé na paprice z tlakového hrnce

Chutná rychlovka, která šetří čas a energii. Vaření v tlakovém hrnci je rychlé, pokud použijete multifunkční hrnec, můžete načasovat vaření na dobu večeře. Jako příloha se hodí rýže, bramborová kaše nebo hranolky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou kotletu nakrájíme na nudličky, v míse osolíme a opepříme. Obalíme v mouce smíchané se sladkou paprikou (2 lžíce).
2.
Důkladně orestujeme na sádle z obou stran. V tlakovém hrnci dáme restovat cibuli na sádlo, přidáme sladkou papriku (2 lžíce). Promícháme.
3.
Přidáme orestované vepřové nudličky, podlijeme vývarem, vsypeme kmín a dáme pod tlakové vaření asi na 30 až 40 minut.
4.
Přecedíme, oddělíme maso a vývar zahustíme hotovou jíškou. Smícháme s masem (bez cibule).

Od: Ráďa 78, 29.3.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
290.10 kcal
Protein
35.29 g
Sacharidy
z toho cukr
4.95 g
1.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.17 g
5.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama