Cizrnová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná smetanová polévka, která vás zasytí. Můžeme podávat s opečeným chlebem a čerstvou řeřichou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a zpěníme na něm na kousky nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme nakrájený česnek, kmín a vsypeme předem uvařenou cizrnu. Krátce opražíme, zalijeme vodou zhruba 1,2 litru.
3.
Vložíme bujón, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Vaříme asi 20 minut.
4.
Poté odstavíme z plotny a tyčovým mixérem rozmixujeme. Přilijeme smetanu na zjemnění a podle chuti dochutíme.
5.
Podáváme s opečeným chlebem a čerstvou řeřichou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
520.93 kcal |
Protein |
22.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
55.50 g
14.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.94 g
5.43 g
|
Reklama
Reklama