Tagliatelle s krevetami a zeleninou

Tagliatelle s krevetami a zeleninou jsou lahodným obědem nebo večeří, které se rychle připraví a potěší vaše chuťové buňky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ve velkém hrnci s vroucí osolenou vodou si uvaříme těstoviny podle instrukcí na obalu tak, aby byly al dente. Následně je scedíme. Zároveň s těstovinami si uvaříme i brokolici (samozřejmě v jiném hrnci).
2.
Oloupané krevety okořeníme solí a pepřem a dáme prozatím stranou.
3.
Ve velké pánvi si na středním plameni rozpustíme 2 lžíce másla, přidáme česnek a oregano. Za stálého míchání vše restujeme, až se česnek rozvoní.
4.
Do pánve přidáme krevety a za občasného míchání je restujeme asi 2-3 minuty, až zrůžoví. Krevety si vyjmeme z pánve a necháme stranou.
5.
Na pánev si dáme trochu olivového oleje a na něm začneme restovat rajčata, přidáme uvařenou brokolici a dál restujeme. Nakonec přidáme krevety a za další minutu těstoviny.
6.
Podáváme posypané parmazánem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 11.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
653.72 kcal
Protein
22.72 g
Sacharidy
z toho cukr
98.08 g
8.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.40 g
9.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama