Tagliatelle s krevetami a zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Tagliatelle s krevetami a zeleninou jsou lahodným obědem nebo večeří, které se rychle připraví a potěší vaše chuťové buňky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ve velkém hrnci s vroucí osolenou vodou si uvaříme těstoviny podle instrukcí na obalu tak, aby byly al dente. Následně je scedíme. Zároveň s těstovinami si uvaříme i brokolici (samozřejmě v jiném hrnci).
2.
Oloupané krevety okořeníme solí a pepřem a dáme prozatím stranou.
3.
Ve velké pánvi si na středním plameni rozpustíme 2 lžíce másla, přidáme česnek a oregano. Za stálého míchání vše restujeme, až se česnek rozvoní.
4.
Do pánve přidáme krevety a za občasného míchání je restujeme asi 2-3 minuty, až zrůžoví. Krevety si vyjmeme z pánve a necháme stranou.
5.
Na pánev si dáme trochu olivového oleje a na něm začneme restovat rajčata, přidáme uvařenou brokolici a dál restujeme. Nakonec přidáme krevety a za další minutu těstoviny.
6.
Podáváme posypané parmazánem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
653.72 kcal |
Protein |
22.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
98.08 g
8.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.40 g
9.50 g
|
Reklama
Reklama