Kuřecí maso na pórku se sýrovou omáčkou
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné sýrové omáčce s chutí pórku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme.
2.
V pánvi rozehřejeme olej a kuřecí kousky opečeme ze všech stran dozlatova.
3.
Přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek. Chvíli restujeme, je lepší když pórek zůstane křupavý.
4.
Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr a necháme rozpustit. Pokud máme příliš husté, můžeme přilít mléko.
5.
Po rozpuštění sýra přidáme česnek, podle chuti dochutíme a můžeme podávat s oblíbenou přílohou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 40 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 53 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
779.27 kcal |
Protein |
43.08 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
38.70 g
13.94 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.92 g
24.22 g
|
Reklama
Reklama