Vajíčková pomazánka s mrkví
Vajíčková pomazánka s mrkví je odlehčenou variantou klasické pomazánky. Jednoduchá na přípravu a skvěle chutná dobře vychlazená na čerstvém pečivu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle do misky.
2.
Oloupaná vejce nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do misky.
3.
Vše osolíme, opepříme, vsypeme medvědí česnek.
4.
Přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku a majonézu.
5.
Promícháme a necháme v lednici vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
250.99 kcal |
Protein |
6.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.42 g
2.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.97 g
4.31 g
|
Reklama
Reklama