Azu po tatarsku z vepřového masa
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi oblíbené retro jídlo, které se v originálním receptu připravuje z hovězího masa. Kdo nemá hovězí maso příliš v lásce, může připravit z masa jakéhokoliv. Pokrm je sladkokyselé chuti po použitých okurkách a kečupu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso opláchneme, nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme olej, zpěníme na něm na kousky nakrájenou cibuli.
3.
Do hrnce vložíme maso a ze všech stran opečeme. Podlijeme vodou, přidáme bujón a pod poklicí dusíme do změknutí.
4.
Před dokončím přidáme kečup a na kousky nakrájené okurky. Můžeme přilít i trochu láku z okurek. Kdo má rád může dochutit trochou česneku.
5.
Můžeme podávat s rýží ale velmi oblíbenou přílohou jsou vařené těstoviny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod vaření 1 hod 5 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
376.82 kcal |
Protein |
35.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.78 g
8.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.57 g
3.31 g
|
Reklama
Reklama