Česká "Čína"

Rýže, kuřecí maso a spousta zeleniny... Ideální a vyvážený pokrm plný chutí. Navíc rychle a snadno připravitelný.

Reklama

Ingredience

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rozkvedláme si vejce, přidáme sójovou omáčku, oregano, vegetu, pepř a olej. Do směsi naložíme na kousky nakrájené kuřecí maso. Necháme uležet v lednici přes noc.
2.
Na druhý den si rozpálíme pánev a směs na ni vylijeme a smažíme, dokud není hotové maso.
3.
Přidáme nakrájené papriky a pórek. Vypneme plotýnku a zeleninu s masovou směsí pořádně promícháme a necháme ještě asi tak 5 minut na vypnuté plotýnce.
4.
Podáváme s rýží. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 26.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 25 min příprava
25 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
546.80 kcal
Protein
39.01 g
Sacharidy
z toho cukr
77.34 g
4.53 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.50 g
2.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama