Pohanková polévka s pórkem a červenou cibulí
- Přidat foto
-
Reklama
Pohanková polévka je vynikající volbou pro ty, kteří hledají zdravou a výživnou alternativu klasickým polévkám.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme na kousky nakrájený očištěný pórek a na kousky nakrájenou červenou cibuli. Chvíli restujeme.
2.
Pohanku si propláchneme v teplé vodě a vsypeme do hrnce. Krátce orestujeme a zalijeme vodou.
3.
Přidáme bujón, sůl, pepř, medvědí česnek. Přivedeme k varu a vaříme do změknutí pohanky asi 15 minut.
4.
Po uvaření můžeme přidat nasekaný čerstvý libeček nebo petrželku a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
294.09 kcal |
Protein |
7.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
42.78 g
2.85 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.57 g
1.27 g
|
Reklama
Reklama