Pohanková polévka s pórkem a červenou cibulí

Pohanková polévka je vynikající volbou pro ty, kteří hledají zdravou a výživnou alternativu klasickým polévkám.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme na kousky nakrájený očištěný pórek a na kousky nakrájenou červenou cibuli. Chvíli restujeme.
2.
Pohanku si propláchneme v teplé vodě a vsypeme do hrnce. Krátce orestujeme a zalijeme vodou.
3.
Přidáme bujón, sůl, pepř, medvědí česnek. Přivedeme k varu a vaříme do změknutí pohanky asi 15 minut.
4.
Po uvaření můžeme přidat nasekaný čerstvý libeček nebo petrželku a podáváme.

Od: Petuler, 26.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
294.09 kcal
Protein
7.65 g
Sacharidy
z toho cukr
42.78 g
2.85 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.57 g
1.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama