Kakaová buchta s červeným rybízem

Máte spoustu zavařeného červeného rybízu a nevíte co s ním? Vyzkoušejte tento nenáročný recept.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do robotové mísy vložíme všechny suroviny kromě rybízu.
2.
Zapneme hnětení a uděláme těsto. Potrvá to zhruba 10 minut. Těsto musí být krásně hladké. Do hotového těsta vmícháme okapaný rybíz a lehce promícháme vařečkou.
3.
Těsto vylijeme na předem vymazaný plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 50-60 minut.
4.
Při podávání můžeme pocukrovat.

Od: Petuler, 4.5.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
50 min vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
160.89 kcal
Protein
2.85 g
Sacharidy
z toho cukr
27.08 g
15.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.65 g
0.87 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama