Cuketa à la Čína

Cuketa po čínsku je skvělá přísada do masových šťáv, případně jen tak na těstoviny.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cuketu oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
2.
Na sádle lehce osmahneme cibuli, přidáme cuketu, veškeré koření, na plátky nakrájený česnek a sójovou omáčku. Směs promícháme a na mírném ohni dusíme asi 30 minut.
3.
Přidáme rajský protlak a ještě 5 minut podusíme.
4.
Ještě horkou cuketovou směs plníme do nahřátých skleniček, ihned uzavíráme víčky a sterilujeme při 85 °C asi 20 minut.
5.
Buď necháme skleničky zchladnout v hrnci, nebo je vyndáme, otočíme dnem nahoru a zabalíme do deky. Cuketu à la Čína přidáváme do masových pokrmů.

Od: Zuzana, 4.5.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
249.53 kcal
Protein
6.33 g
Sacharidy
z toho cukr
14.93 g
9.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.72 g
6.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama