Hříbková omáčka na těstoviny
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná ale chuťově výrazná houbová omáčka, která je během chvilky hotová. Navíc s čerstvými těstovinami chutná jako z pravé italské restaurace. Však posuďte sami. :-)
Reklama
Ingredience
Příloha
Postup přípravy
1.
Cibuli si nakrájíme nadrobno. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme žampiony a smažíme.
3.
Když nám začnou žampiony lehounce hnědnout, zalijeme vodou a smetanou.
4.
Osolíme, přidáme bylinky a vaříme, dokud se omáčka nezredukuje na polovinu.
5.
Mezitím, co se nám omáčka redukuje, uvaříme si těstoviny.
6.
Ihned po uvaření podáváme. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
983.63 kcal |
Protein |
25.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
112.07 g
8.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
47.79 g
25.55 g
|
Reklama
Reklama