Hříbková omáčka na těstoviny

Jemná ale chuťově výrazná houbová omáčka, která je během chvilky hotová. Navíc s čerstvými těstovinami chutná jako z pravé italské restaurace. Však posuďte sami. :-)

Reklama

Ingredience

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli si nakrájíme nadrobno. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme žampiony a smažíme.
3.
Když nám začnou žampiony lehounce hnědnout, zalijeme vodou a smetanou.
4.
Osolíme, přidáme bylinky a vaříme, dokud se omáčka nezredukuje na polovinu.
5.
Mezitím, co se nám omáčka redukuje, uvaříme si těstoviny.
6.
Ihned po uvaření podáváme. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 9.5.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
983.63 kcal
Protein
25.25 g
Sacharidy
z toho cukr
112.07 g
8.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
47.79 g
25.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama