Tvarohovo-piškotový dort
- Přidat foto
-
Reklama
Sladký dezert plný bílkovin a ovoce, který si můžete dát bez výčitek jako sladkou tečku po obědě nebo jako svačinu. Přijde k chuti obzvlášť v jarních a letních měsících.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V jedné míse si všechnu zakysanou smetanu smícháme s 250g tvarohu. Ochutíme flavdropsy podle vlastní chuti.
2.
Ve druhé míse si smícháme 500g tvarohu s kakaem a opět flavdropsy podle chuti.
3.
Jahody nakrájíme na plátky.
4.
Dno dortové formy si vyložíme piškoty.
5.
Na piškoty dáme polovinu bílého krému a na něj poklademe plátky jahod, na jahody zase piškoty a další vrstvu bílého krému. Následují opět jahody, piškoty a kakaový krém. Pokud vám zbydou piškoty, tak ještě úplně nahoru můžete položit piškoty.
6.
A teď už jen uložit dort do lednice, ideálně přes noc. Minimálně však na 3 hodiny. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
418.97 kcal |
Protein |
21.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.85 g
21.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.75 g
11.01 g
|
Reklama
Reklama