Lotusový krém
- Přidat foto
-
Reklama
Lotusový krém se často používá jako ingredience nebo náplň do různých dezertů, jako jsou kolače, pečivo, dorty, donuty. Je také oblíbený jako pomazánka na toast nebo jako náplň do sladkých buchet.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V mixéru rozdrtíme sušenky najemno.
2.
V hrnci rozehřejeme máslo, salko a vytvoříme hladkou hmotu. Odstavíme z plotny.
3.
Do hmoty postupně vmícháme nadrcené sušenky. Pokud je krém příliš hustý rozředíme podle potřeby mlékem.
4.
Krém dáme do čistých sklenic, uzavřeme a skladujeme v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min vaření 10 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
228.58 kcal |
Protein |
2.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.17 g
20.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.20 g
6.32 g
|
Reklama
Reklama