Krupicová polévka

Levná a rychlá krupicová polévka, která vás nechá chutně zavzpomínat na školní jídelnu. :-)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krupici necháme nejprve nabobtnat v trošce vody asi 10 minut. Zatím přivedeme k varu osolenou vodu.
2.
Zavaříme krupicí a nastrouhanou mrkví a ještě vaříme asi 15 minut.
3.
Pak do polévky přidáme kousek másla, nasekanou petrželku a rozšleháme do ní vejce. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 13.6.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
188.33 kcal
Protein
8.05 g
Sacharidy
z toho cukr
14.92 g
1.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.26 g
5.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama