Grilovaný candát

Tento recept je jednoduchý a přináší vám dokonalou kombinaci grilování a výrazného aroma candáta.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Candáta nakrájíme na poloviny. Dijonskou hořčici smícháme se solí, kmínem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme - nejlépe přes noc.
2.
Maso na druhý den grilujeme z každé strany dozlatova.
3.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 22.6.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
12 min vaření
27 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 155 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
278.49 kcal
Protein
53.95 g
Sacharidy
z toho cukr
2.03 g
0.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.47 g
0.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama