Grilovaný candát
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je jednoduchý a přináší vám dokonalou kombinaci grilování a výrazného aroma candáta.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Candáta nakrájíme na poloviny. Dijonskou hořčici smícháme se solí, kmínem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme - nejlépe přes noc.
2.
Maso na druhý den grilujeme z každé strany dozlatova.
3.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 12 min vaření 27 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 155 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
278.49 kcal |
Protein |
53.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.03 g
0.48 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.47 g
0.70 g
|
Reklama
Reklama