Jogurtová marináda s meduňkou
- Přidat foto
-
Reklama
Marináda z jogurtu a meduňky je osvěžující a lehká volba pro marinování masa. Nejlépe se hodí na marinování kuřecího a krůtího masa.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V misce smíchejte bílý jogurt, meduňku, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, olej, sůl a pepř.
2.
Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.
3.
Maso opláchneme vložíme do misky, mírně osolíme a zalijeme marinádou. Necháme v lednici minimálně 4 hodiny marinovat. Poté můžeme grilovat, péct, opékat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
406.72 kcal |
Protein |
9.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.49 g
12.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.23 g
8.99 g
|
Reklama
Reklama