Tousty s chorizem a křepelčími vejci
- Přidat foto
-
Reklama
Tousty s křepelčími vejci jsou výborné na snídani. Chorizo jim dodá pikantní chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi rozehřejeme část oleje. Zpěníme na něm nasekanou červenou cibuli a přidáme na nudličky nakrájené chorizo. Orestujeme dokřupava.
2.
Přidáme kečup, nasekanou jarní cibulku, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Krátce promícháme.
3.
Na opečený chléb směs navrstvíme.
4.
Na další pánvi rozehřejeme olej, rozklepneme vejce a smažíme tak, aby nám žloutek zůstal tekutý. Jemně osolíme.
5.
Hotové vejce přidáme na toust a před podáváním můžeme posypat bylinkami nebo sušeným medvědím česnekem. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
361.29 kcal |
Protein |
8.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.48 g
4.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.62 g
4.33 g
|
Reklama
Reklama