Tarhoňa se zelím a špekem
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi snadný recept na přípravu. Jídlo můžete podávat teplé i studené.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do hlubší pánve vsypeme špek nakrájený na kostky společně s nakrájenou cibulí na kousky. Opékáme dokřupava.
2.
Kysané zelí nakrájíme na malé kousky a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme, dáme vegetu, sušený česnek a dusíme do měkka.
3.
Přidáme uvařenou tarhoňu, čerstvou nasekanou petrželku, promícháme, podle chutí dochutíme. Můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
789.33 kcal |
Protein |
19.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
120.50 g
6.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.78 g
7.84 g
|
Reklama
Reklama