Tarhoňa se zelím a špekem

Velmi snadný recept na přípravu. Jídlo můžete podávat teplé i studené.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do hlubší pánve vsypeme špek nakrájený na kostky společně s nakrájenou cibulí na kousky. Opékáme dokřupava.
2.
Kysané zelí nakrájíme na malé kousky a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme, dáme vegetu, sušený česnek a dusíme do měkka.
3.
Přidáme uvařenou tarhoňu, čerstvou nasekanou petrželku, promícháme, podle chutí dochutíme. Můžeme podávat.

Od: Petuler, 16.7.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
789.33 kcal
Protein
19.57 g
Sacharidy
z toho cukr
120.50 g
6.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.78 g
7.84 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama