Hot dog
- Přidat foto
-
Reklama
Hot dog, oblíbený pochoutkový pokrm po celém světě, je jednoduchým, avšak neodolatelným způsobem, jak spojit chuťové výbuchy do jednoho lákavého sousta. Tato ikonická kombinace šťavnatého párku, nadýchané briošky a pestrého spektra chutí a omáček je zaručeným receptem na spokojené tváře a plné bříško.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dáme si vařit vodu na párky či klobásky – ty následně uvaříme podle návodu či jak jsme zvyklí. Případně je můžeme opéct na grilu.
2.
Do briošky si dáme majonézu, na ni nasekanou okurku a cibuli.
3.
Na cibuli položíme uvařený párek/klobásku a zasypeme strouhaným čedarem, na horkém párku se nám začne krásně tavit. (Na fotce máme 2 párky v jedné briošce – záleží na vás a na objemu párku/klobásky, zda vám bude stačit jedna nožička či dvě.)
4.
Podle chuti můžeme hot dog ještě chvilku zapéct v kontaktním grilu, ale není to nutné. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
336.81 kcal |
Protein |
17.12 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.72 g
1.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.97 g
12.68 g
|
Reklama
Reklama