Cuketové karbanátky ve sladkokyselém nálevu
- Přidat foto
-
Reklama
Cuketové karbanátky na tento způsob chutnají podobně jako pečenáče. Kdo má rád sladkokyselé jídla, určitě si pochutná. Není potřeba zavařovat, stačí uchovat v lednici.
Reklama
Ingredience
Nálev
Postup přípravy
1.
Do hrnce vložíme všechny ingredience na nálev a přivedeme k varu. Poté necháme nálev vychladnout.
2.
Cuketu nastrouháme, přidáme 1 lžičku soli a necháme půl hodiny odstát. Poté vymačkáme rukama.
3.
K vymačkané cuketě přidáme nastrouhaný sýr, sůl, pepř, vejce, prolisovaný česnek, majoránku, strouhanku, mouku, přidáme na jemně nasekanou cibuli.
4.
Vypracujeme těsto na karbanátky. Z hmoty tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova.
5.
Po usmažení necháme vychladnout. Vychladnuté karbanátky skládáme do sklenic, můžeme proložit cibulí a zalijeme nálevem. Uzavřeme a skladujeme v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
1 hod příprava 30 min vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × sklenice |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × sklenice = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × sklenice |
Energetická hodnota |
415.33 kcal |
Protein |
20.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
31.21 g
16.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.27 g
10.83 g
|
Reklama
Reklama