Borůvkový hrnkový koláč
- Přidat foto
-
Reklama
Čekáte návštěvu a nemáte moc času na přípravu pohoštění? Tento hrnkový koláč vám jistě vytrhne trn z paty – je jednoduchý a rychlý na přípravu a obsahuje jen pár základních surovin.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do mísy si dáme vejce a krystalový cukr a ruční metličkou je vyšleháme.
2.
Při stálém míchání přidáváme ostatní ingredience. V případě příliš tuhého těsta jej můžeme zředit trochou mléka.
3.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.
4.
Omyté a okapané borůvky bohatě navrstvíme na těsto.
5.
Pečeme v troubě předehřáté na 150°C dozlatova. Hotový, vychladlý koláč posypeme cukrem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 30 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
382.55 kcal |
Protein |
4.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
45.03 g
28.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.41 g
3.26 g
|
Reklama
Reklama