Borůvkový hrnkový koláč

Čekáte návštěvu a nemáte moc času na přípravu pohoštění? Tento hrnkový koláč vám jistě vytrhne trn z paty – je jednoduchý a rychlý na přípravu a obsahuje jen pár základních surovin.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do mísy si dáme vejce a krystalový cukr a ruční metličkou je vyšleháme.
2.
Při stálém míchání přidáváme ostatní ingredience. V případě příliš tuhého těsta jej můžeme zředit trochou mléka.
3.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.
4.
Omyté a okapané borůvky bohatě navrstvíme na těsto.
5.
Pečeme v troubě předehřáté na 150°C dozlatova. Hotový, vychladlý koláč posypeme cukrem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 23.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
382.55 kcal
Protein
4.74 g
Sacharidy
z toho cukr
45.03 g
28.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.41 g
3.26 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama