Pečený kečup
- Přidat foto
-
Reklama
Pečený kečup je lahodná alternativa k běžným kečupům, která má bohatší chuť díky procesu pečení.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Všechny suroviny umyjeme, nakrájíme a vložíme do pekáče.
2.
Přidáme cukr, sůl, ocet a všechno koření. Promícháme a vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupňů a pečeme 1 hodinu a 20 minut. Podle toho kolik nám rajčata pouští vody.
3.
Po upečení rozmixujeme tyčovým mixérem a přepasírujeme přes sítko.
4.
Nalijeme do čistých sklenic a zavařujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 20 min vaření 1 hod 20 min celkem |
Množství: | 6 × sklenic |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × sklenic = 28 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × sklenic |
Energetická hodnota |
274.51 kcal |
Protein |
4.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
59.04 g
55.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.06 g
0.16 g
|
Reklama
Reklama