Slaný koláč s ricottou a rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Slaný koláč s ricottou je lahodným pokrmem, který lze podávat jako předkrm, lehký oběd nebo svačinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V misce smícháme ricottu, sůl, pepř, olivový olej, prolisovaný česnek a bazalku.
2.
Plát listového těsta touto směsí potřeme. Goudu si nastrouháme na hrubo a posypeme těsto.
3.
Navrstvíme na kolečka umytá nakrájená rajčata.
4.
Kraje těsta přehneme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky.
5.
Vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme dozlatova 20 minut.
6.
Po upečení můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.08 kcal |
Protein |
15.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.72 g
2.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.76 g
10.15 g
|
Reklama
Reklama