Těstovinový salát s tuňákem, pestem a mozzarellou

Těstovinový salát nemusí vždy znamenat jídlo “co dům dal” nebo zpracování zbytků. Tento lehký a svěží salát plný úžasných chutí vám nabídne kus Itálie přímo u vás doma.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si těstoviny dle pokynů na obalu.
2.
Uvařené těstoviny scedíme a přendáme do větší mísy. Smícháme se 2 lžícemi oleje a oreganem. Necháme vystydnout na pokojovou teplotu.
3.
Přidáme pesto a pořádně promícháme.
4.
Přidáme rajčata rozkrojená na poloviny nebo čtvrtky, na vlákna natrhanou mozzarellu, lístky bazalky a tuňáka zbaveného oleje.
5.
Vše pečlivě promícháme a podáváme dozdobené bazalkovými listy. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 17.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 104 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,525.77 kcal
Protein
67.82 g
Sacharidy
z toho cukr
114.66 g
9.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
84.10 g
22.25 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama