Křenový dip
- Přidat foto
-
Reklama
Křenový dip je osvěžující a pikantní omáčka, která se často podává k masu, uzeninám nebo rybám.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V misce smícháme všechny ingredience na dip a dobře promícháme.
2.
Podle chuti dosladíme nebo můžeme přidat ocet. Dip má výraznou křenovou chuť.
3.
Dáme do lenice vychladit a podáváme s grilovaným nebo pečeným masem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
111.66 kcal |
Protein |
0.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.43 g
2.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.01 g
3.85 g
|
Reklama
Reklama