Cibulová marináda s hořčicí
- Přidat foto
-
Reklama
Cibulová marináda s hořčicí je výborným způsobem, jak přidat do masa nebo grilovaných pokrmů pikantní a sladko-kyselou chuť. Tato marináda je obvykle používána pro grilování kuřecího nebo vepřového masa, ale může být také použita na ryby nebo zeleninu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Očištěnou cibuli nakrájíme na půl kolečka.
2.
Do misky vložíme hořčici, olej, prolisovaný česnek, worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a všechno koření.
3.
Vše smícháme dohromady a podle chuti osolíme a opepříme.
4.
Plátky masa vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe 24 hodin. Poté maso grilujeme nebo pečeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
112.72 kcal |
Protein |
1.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.29 g
5.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.23 g
0.81 g
|
Reklama
Reklama