Vepřová plec ve smetanové kedlubně
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kousky masa v jemné smetanové omáčce s kostkami kedlubny. Jako přílohu můžeme použít různě upravené brambory nebo vařenou rýži.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci rozehřejeme olej a vložíme na kostky nakrájenou cibuli. Opékáme dozlatova. Maso mezitím nakrájíme na menší kostičky.
2.
Maso osolíme, opepříme, poprášíme česnekem, posypeme tymiánem a vložíme do hrnce. Zprudka orestujeme, aby se nám maso zatáhlo ze všech stran.
3.
Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
4.
Kedlubny nakrájíme na kostky a zhruba po 40 minutách přidáme k masu.
5.
Smetanu si rozmícháme s moukou a vlijeme do hrnce. Vaříme do požadované hustoty. Podle chuti osolíme a opepříme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
760.76 kcal |
Protein |
38.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.52 g
11.81 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
56.39 g
26.51 g
|
Reklama
Reklama