Bruschetta s tuňákem a rajčatovou salsou
- Přidat foto
-
Reklama
Tato italská obdoba českých chlebíčků si vás jistě získá svou lehkostí, křupavostí a úžasnou chutí s bohatým aroma bazalky a rajčat. Jistě zazáříte, pokud ji připravíte pro svou návštěvu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Jednotlivé plátky ciabatty si zakápneme olivovým olejem a opečeme na předem zahřáté pánvi z obou stran dozlatova.
2.
Rajčata si rozřízneme na čtvrtiny a zbavíme je jádřince. Potom je nakrájíme na menší kostičky.
3.
Česnek nakrájíme společně se sušenými rajčaty a červenou cibulí najemno. Tento připravený základ orestujeme na rozehřáté pánvi s olivovým olejem.
4.
Přidáme tuňáka zbaveného oleje, nakrájená rajčata a kapary. Celou směs důkladně promícháme.
5.
Opečenou ciabattu potřeme pestem a postupně na jednotlivé plátky vrstvíme směs s tuňákem. Dozdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat! Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
320.96 kcal |
Protein |
16.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.80 g
3.59 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.22 g
2.52 g
|
Reklama
Reklama