Švestkový koláč

Hrníčkový, ovocný koláč, který můžeme připravovat z různého sezónního ovoce. Jeho příprava je velmi snadná.

Reklama

Ingredience

Drobenka

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do robotové mísy vložíme všechny suroviny na těsto. Uhněteme hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Švestky očistíme, překrájíme na polovinu a bez pecky poklademe koláč.
4.
V misce smícháme suroviny na drobenku. Je lepší dělat drobenku rukama. Hotovou drobenkou posypeme koláč a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
5.
Po upečení necháme vychladnout a podáváme.

Od: Petuler, 30.11.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 35 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
85.49 kcal
Protein
1.41 g
Sacharidy
z toho cukr
14.79 g
8.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.36 g
0.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama