Švestkový koláč
- Přidat foto
-
Reklama
Hrníčkový, ovocný koláč, který můžeme připravovat z různého sezónního ovoce. Jeho příprava je velmi snadná.
Reklama
Ingredience
Drobenka
Postup přípravy
1.
Do robotové mísy vložíme všechny suroviny na těsto. Uhněteme hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Švestky očistíme, překrájíme na polovinu a bez pecky poklademe koláč.
4.
V misce smícháme suroviny na drobenku. Je lepší dělat drobenku rukama. Hotovou drobenkou posypeme koláč a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
5.
Po upečení necháme vychladnout a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 35 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 1 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
85.49 kcal |
Protein |
1.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.79 g
8.94 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.36 g
0.72 g
|
Reklama
Reklama