Karamelová bábovka s kakaem, hrníčková
- Přidat foto
-
Reklama
Zkuste bábovku, u které do těsta zamícháte hotový pudink. Je krásně vláčná a nadýchaná. Příchuť můžete měnit, ale karamelová a čokoládová chutná nejlépe. Nakonec můžete bábovku polít čokoládovou polevou.
Reklama
Ingredience
Pudink
Těsto na bábovku
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Občas promícháme.
2.
Smícháme mouku s práškem do pečiva a dáme stranou. Do mixéru dáme vejce s cukrem a důkladně promícháme. Přidáme olej a pudink.
3.
Nakonec vmícháme kakao a mouku s práškem do pečiva. Vléváme do formy.
4.
Dáme péct na 180 °C 1 hodinu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
244.28 kcal |
Protein |
4.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.17 g
17.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.83 g
2.39 g
|
Reklama
Reklama