Jednoduchá vepřová čína
- Přidat foto
-
Reklama
Na čínu je třeba nejprve naložit maso do marinády. Po restování je možné experimentovat s různými druhy zeleniny na pánvi. Výborně chutnají v číně bambusové výhonky. Jako příloha se hodí rýže nebo čínské nudle.
Reklama
Ingredience
Naložené vepřové maso
Do woku
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na kostičky. V uzavíratelné míse smícháme ingredience na marinádu a promícháme s vepřovým.
2.
Uzavřeme a dáme do lednice nejlépe na noc. Občas promícháme nebo protřepeme.
3.
Na pánev wok dáme lžíci oleje a restujeme maso s marinádou. Restujeme na mírnou teplotu asi 30 minut, mícháme.
4.
Mezitím si nakrájíme očištěnou zeleninu na proužky, mrkev nakrájíme škrabkou na hobliny.
5.
Dáme k restovanému vepřovému masu, mírně podlijeme a podusíme do změknutí.
6.
Podáváme s rýží nebo s čínskými nudlemi.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 40 min vaření 12 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
339.54 kcal |
Protein |
20.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.59 g
8.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.25 g
2.95 g
|
Reklama
Reklama