Gnocchi se špenátem a smetanovou omáčkou
- Přidat foto
-
Reklama
Toto jídlo je skvělou volbou pro každého, kdo hledá jednoduchý, ale neodolatelně lahodný pokrm. Recept kombinuje jemnou texturu gnocchi, která je dokonale doplněna svěžestí špenátu a jemnou smetanovou omáčkou. Je to ideální volba pro přípravu večeře během týdne, když toužíte po něčem, co je rychlé na přípravu, ale přesto plné chuti. Dá se také skvěle doplnit kuřecím masem nebo lososem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Gnocchi si uvaříme podle návodu na obalu.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a opečeme na něm česnek nakrájený na tenké plátky.
3.
Jakmile se česnek rozvoní, přidáme mražený špenát a necháme povolit.
4.
Následně přidáme smetanu a promícháme.
5.
Necháme zhoustnout a následně dochutíme solí a přidáme nastrouhaný parmazán a oregano. Znovu promícháme.
6.
Nakonec přidáme noky, pečlivě promícháme a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
598.70 kcal |
Protein |
15.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.49 g
3.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
46.97 g
28.65 g
|
Reklama
Reklama