Balkánské papriky
- Přidat foto
-
Reklama
Pro milovníky sýru a bezmasých jídel bude tento pokrm "to pravé ořechové". Papriky plněné balkánským sýrem představují jedinečnou a chutnou pochoutku, která v sobě spojuje svěžest paprik a bohatou, pikantní chuť tradičního balkánského sýra. Tento lehký, avšak sytý recept je dokonalým příkladem, jak jednoduché ingredience mohou vytvořit opravdu výjimečný pokrm, který osvěží a zasytí zároveň.
Reklama
Ingredience
Příloha
Postup přípravy
1.
Balkánský sýr si smícháme s vejci. Dochutíme pepřem, sušeným oreganem, majoránkou a tymiánem.
2.
Papriky si rozkrojíme podél na poloviny a očistíme.
3.
Následně plníme půlky paprik sýrovou směsí, vyskládáme je na plech vyložený pečicím papírem a zakápneme olivovým olejem. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme do změknutí.
4.
Podáváme s kuskusem. Pro dochucení zakápneme balsamicem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 25 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
706.38 kcal |
Protein |
34.85 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
65.84 g
4.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.95 g
18.74 g
|
Reklama
Reklama