Rybí filé se šunkou a sýrem
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí filé nemá výraznou chuť, můžete si pomoci smažením v trojobalu nebo zapékáním. Vyzkoušejte úpravu se šunkou a sýrem, během pečení se rybí filé podlévá smetanou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rybí filé použijeme buď čerstvé nebo mražené. U mraženého netřeba čekat na rozmrznutí.
2.
Filé z obou stran ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, kmínem a grilovacím kořením.
3.
Připravíme si zapékací mísu, rybí filé vložíme s máslem do mísy a poklademe šunkou nakrájenou na kostičky.
4.
Podlijeme smetanou a pod poklicí pečeme asi 30 až 40 minut.
5.
Odklopíme poklici, posypeme strouhaným sýrem a dopékáme pod grilem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
385.73 kcal |
Protein |
28.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.08 g
1.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.78 g
18.67 g
|
Reklama
Reklama