Rybí filé se šunkou a sýrem

Rybí filé nemá výraznou chuť, můžete si pomoci smažením v trojobalu nebo zapékáním. Vyzkoušejte úpravu se šunkou a sýrem, během pečení se rybí filé podlévá smetanou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí filé použijeme buď čerstvé nebo mražené. U mraženého netřeba čekat na rozmrznutí.
2.
Filé z obou stran ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, kmínem a grilovacím kořením.
3.
Připravíme si zapékací mísu, rybí filé vložíme s máslem do mísy a poklademe šunkou nakrájenou na kostičky.
4.
Podlijeme smetanou a pod poklicí pečeme asi 30 až 40 minut.
5.
Odklopíme poklici, posypeme strouhaným sýrem a dopékáme pod grilem.

Od: Ráďa 78, 27.2.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
385.73 kcal
Protein
28.89 g
Sacharidy
z toho cukr
2.08 g
1.28 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.78 g
18.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama