Griotka
- Přidat foto
-
Reklama
Nasbírejte višně a připravte se na jednoduchý recept, který vás po sedmi týdnech odmění lahodným likérem. A když se rozhodnete podělit o svůj domácí poklad, připravte se na vlnu nadšení a pochval od přátel a rodiny.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Višně si omyjeme a odtrhneme jim stopky.
2.
Připravíme si zavařovací sklenice (uzavíratelné) a do nich skládáme višně po jednotlivých vrstvách – každou vrstvu prosypeme cukrem. Na závěr zalijeme vodkou tak, aby hladina byla nad višněmi. Sklenice uzavřeme.
3.
Potom necháme obsah sklenic 7-8 týdnů macerovat na světlém místě.
4.
Potom griotku slijeme do lahví se šroubovacím uzávěrem. Višně uchováme v uzavíratelné sklenici a využijeme podle potřeby. Na zdraví! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
40 min příprava 40 min celkem |
Množství: | 750 × ml |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × ml = 0 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × ml |
Energetická hodnota |
3.61 kcal |
Protein |
0.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.45 g
0.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.00 g
0.00 g
|
Reklama
Reklama