Filety v marinádě z ajvaru
- Přidat foto
-
Reklama
Nudnou tresku můžete proměnit v chutnou dobrotu, pokud použijete jednoduchou marinádu. Pozor na výběr ajvaru, některé směsi jsou ostré. Tresku můžete do marinády vložit už mraženou a vše nechat v lednici.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ajvar smícháme s bílým jogurtem a přidáme kečup. Můžete mírně dosladit.
2.
Vložte tresku a nechejte marinovat v uzavíratelné krabičce v lednici.
3.
Vše dejte do pekáče, posolte a pečte na 180 °C asi 40 minut.
4.
Ke konci pečení posypejte strouhaným sýrem a nechejte bez poklice pod grilem krátce zapéct.
5.
Podávejte s bramborovou přílohou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 40 min vaření 6 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
205.81 kcal |
Protein |
31.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.16 g
4.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.05 g
3.47 g
|
Reklama
Reklama