Vepřové s kořenovou zeleninou dušené na víně
- Přidat foto
-
Reklama
Chutná vepřová směs, ke které se hodí rýže i bramborová příloha. Smetanou se podlévá až nakonec a na vypnuté pánvi, se smetanou už směs pouze prohřejte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso nakrájíme na větší kostky, důkladně osolíme, opepříme a promícháme. Na pánev dáme na sádlo restovat cibuli nakrájenou na kostičky.
2.
Přidáme maso a provensálské koření, promícháme, krátce restujeme.
3.
Mezitím nakrájíme petržel a mrkev na drobné kousky, přidáme k masu a podlijeme červeným vínem. Přidáme trochu vody.
4.
Promícháme a přidáme bobkový list a prolisovaný česnek. Snížíme teplotu a pod poklicí dusíme asi 1 až 1,5 h.
5.
Nakonec podléváme smetanou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
381.79 kcal |
Protein |
28.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.84 g
6.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.81 g
9.30 g
|
Reklama
Reklama