Tvarůžková pomazánka s vejcem a jogurtem

Skvělá chuťovka k pivu nebo vínu z aromatických olomouckých tvarůžků. Recept má minimum tuku a velké množství bílkovin, můžete jej směle zařadit i do režimu redukční diety.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvařte vejce natvrdo a nechejte jej vychladnout. Oloupejte jej a na drobné kousky nakrájejte do misky.
2.
Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, rajčata, papriky a tvarůžky. Část zelené nati z cibulky ponechejte na ozdobu.
3.
Smíchejte s hořčicí a jogurtem. Můžete dochutit pepřem, ale obvykle není potřeba. Dejte do lednice vychladnout.

Od: Ráďa 78, 24.6.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
62.59 kcal
Protein
5.04 g
Sacharidy
z toho cukr
4.11 g
3.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.54 g
0.92 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama