Tvarůžková pomazánka s vejcem a jogurtem
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá chuťovka k pivu nebo vínu z aromatických olomouckých tvarůžků. Recept má minimum tuku a velké množství bílkovin, můžete jej směle zařadit i do režimu redukční diety.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvařte vejce natvrdo a nechejte jej vychladnout. Oloupejte jej a na drobné kousky nakrájejte do misky.
2.
Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, rajčata, papriky a tvarůžky. Část zelené nati z cibulky ponechejte na ozdobu.
3.
Smíchejte s hořčicí a jogurtem. Můžete dochutit pepřem, ale obvykle není potřeba. Dejte do lednice vychladnout.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
62.59 kcal |
Protein |
5.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.11 g
3.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.54 g
0.92 g
|
Reklama
Reklama