Kotleta na zelenině je chutný a jednoduchý pokrm, který spojuje šťavnaté maso s čerstvou zeleninou. Tento recept je skvělý pro rychlý a zdravý oběd nebo večeři. Výsledkem je voňavé a výživné jídlo, které potěší všechny u stolu.
Ingredience (2 x porce)
Příloha
Postup přípravy
Na pánvi si rozpálíme olej a vložíme kostičky kotlety. Necháme zatáhnout.
Přidáme najemno nakrájenou zeleninu (pórek, mrkev, cibulku, kapii), podlijeme vodou, okořeníme, přiklopíme poklicí a necháme dusit za občasného podlévání.
Až nám změkne maso (cca za hodinu), přidáme cuketu a necháme ji změknout.
Podáváme s vařeným bramborem. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 560.68 kcal |
Protein: 39.76 g |
Sacharidy: 35.56 g |
z toho cukr: 9.32 g |
Tuk: 26.86 g |
z toho nas. MK: 4.29 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4200-kotleta-na-zelenine