Olivové tyčky

Olivové tyčky jsou jednoduché, ale chutné domácí pečivo. Jsou skvělou volbou k salátům, polévkám, nebo je můžete podávat jako občerstvení k vínu. Jsou rychlé na přípravu a díky olivám v nich najdete středomořský nádech.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z mouky, vody, soli a droždí si vytvoříme těsto. Pořádně jej propracujeme a necháme pod utěrkou asi 30 minut odpočinout.
2.
Potom si těsto rozdělíme na 5 přibližně stejně velkých částí, vytvarujeme tyčinky a lehce zamotáme. Na konec vložíme do každé tyčky 4-5 oliv.
3.
Pečeme asi 20 minut na 180°C. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 26.8.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
237.65 kcal
Protein
6.89 g
Sacharidy
z toho cukr
44.79 g
0.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.03 g
0.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama