Olivové tyčky
- Přidat foto
-
Reklama
Olivové tyčky jsou jednoduché, ale chutné domácí pečivo. Jsou skvělou volbou k salátům, polévkám, nebo je můžete podávat jako občerstvení k vínu. Jsou rychlé na přípravu a díky olivám v nich najdete středomořský nádech.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Z mouky, vody, soli a droždí si vytvoříme těsto. Pořádně jej propracujeme a necháme pod utěrkou asi 30 minut odpočinout.
2.
Potom si těsto rozdělíme na 5 přibližně stejně velkých částí, vytvarujeme tyčinky a lehce zamotáme. Na konec vložíme do každé tyčky 4-5 oliv.
3.
Pečeme asi 20 minut na 180°C. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
237.65 kcal |
Protein |
6.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.79 g
0.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.03 g
0.28 g
|
Reklama
Reklama