Čedarovo-ředkvičková pomazánka

Čedarovo-ředkvičková pomazánka je skvělá kombinace výrazného sýra čedar a svěžích, lehce pikantních ředkviček. Tato pomazánka je ideální pro milovníky sýrů a přidá šmrnc každému pečivu nebo toastu. Její příprava je rychlá a jednoduchá, a díky své bohaté chuti se hodí nejen na snídani či svačinu, ale i jako pohoštění pro hosty.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Čedar si nastrouháme nahrubo. Ředkvičky najemno. Cibulku nakrájíme na kolečka.
  2. V míse si smícháme žervé s tvarohem. Přimícháme čedar, ředkvičky a cibulku. Na konec osolíme a opepříme.
  3. Pečlivě promícháme a necháme uležet alespoň 2 hodiny v lednici. Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 116.07 kcal | Protein: 6.60 g | Sacharidy: 2.16 g | z toho cukr: 1.37 g | Tuk: 9.02 g | z toho nas. MK: 5.22 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4245-cedarovo-redkvickova-pomazanka