Vajíčkový salát
Tento vajíčkový salát je rychlý a lahodný pokrm, který se skvěle hodí jako svačina, oběd nebo jako součást občerstvení na rodinné oslavě. Kombinace uvařených vajíček, kyselých okurek a jemné majonézy vytváří dokonalou harmonii chutí a textur. Podávejte ho s čerstvým chlebem nebo rohlíky a vychutnejte si tuto jednoduchou delikatesu, kterou si oblíbí celá rodina!
Reklama
Postup přípravy
1.
Uvaříme vejce ve vodě na tvrdo (asi 10 minut od vroucí vody). Po uvaření je zchladíme v studené vodě, aby se lépe loupala.
2.
Oloupeme uvařená vejce a nakrájíme je na menší kousky.
3.
Kyselé okurky nakrájíme na malé kostičky a přidáme k vejcím
4.
Přidáme hořčici a majolku podle chuti. Promícháme, aby se všechny ingredience spojily.
5.
Ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo rohlíkem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
83.79 kcal |
Protein |
7.03 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.94 g
0.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.31 g
1.73 g
|
Reklama
Reklama