Ricottová pomazánka s olivami

Jemná a nadýchaná pomazánka krémové konzistence s výbornou chutí. Můžete vyzkoušet ke snídani i svačině nebo na chuťovky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ricottu prošleháme s tvarohem a přidáme prolisovaný česnek.
2.
Cibuli i olivy nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi.
3.
Ochutíme solí a pepřem a podáváme s pečivem.

Od: Ráďa 78, 27.11.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
67.81 kcal
Protein
4.60 g
Sacharidy
z toho cukr
1.93 g
0.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.58 g
2.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama