Brynzová pomazánka
Tato brynzová pomazánka je skvělou volbou pro rychlé občerstvení, ať už na svačinu, jednohubky, nebo jako pohoštění pro nečekanou návštěvu. Její krémová textura a výrazná chuť brynzy ji činí velmi oblíbenou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na malé kostičky.
2.
V míse smícháme nakrájenou cibuli s brynzou, zakysanou smetanou a majonézou.
3.
Pomazánku dochutíme pepřem podle chuti.
4.
Pomazánku natíráme na pečivo a případně zdobíme podle libosti. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
182.09 kcal |
Protein |
7.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.64 g
0.87 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.38 g
2.94 g
|
Reklama
Reklama