Sleďová pomazánka
Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce je rychlá a chutná varianta pro milovníky rybích jídel. Tento recept je skvělý pro lehkou svačinu nebo jako originální předkrm.
Reklama
Postup přípravy
1.
Ryby si rozmělníme (případně vyndáme kůstky), cibulku si nakrájíme najemno.
2.
Do misky si vložíme sledě, cibulku, hořčici, žervé a pořádně promícháme. Přidáme sůl a pepř podle chuti.
3.
Podáváme na libovolném pečivu, ale nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
250.75 kcal |
Protein |
13.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.24 g
5.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.01 g
6.88 g
|
Reklama
Reklama