Sleďová pomazánka

Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce je rychlá a chutná varianta pro milovníky rybích jídel. Tento recept je skvělý pro lehkou svačinu nebo jako originální předkrm.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Ryby si rozmělníme (případně vyndáme kůstky), cibulku si nakrájíme najemno.
2.
Do misky si vložíme sledě, cibulku, hořčici, žervé a pořádně promícháme. Přidáme sůl a pepř podle chuti.
3.
Podáváme na libovolném pečivu, ale nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 19.2.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.75 kcal
Protein
13.98 g
Sacharidy
z toho cukr
8.24 g
5.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.01 g
6.88 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama