Brazilské picadillo
- Přidat foto
-
Reklama
Picadillo je tradiční pokrm v mnoha latinskoamerických státech. Skládá se z mletého hovězího masa a rajčat. Další chuťové vrstvy tvoří olivy, kapary a rozinky spolu s aromatickým kořením. Výborně se k němu hodí vařená rýže.
Reklama
Ingredience
-
- nebo
Postup přípravy
1.
Ve větší pánvi rozehřejte olej. Přidejte cibuli, nakrájenou papriku a česnek. Osmahněte několik minut.
2.
Přidejte mleté maso a osmahněte, dokud nezhnědne.
3.
Přidejte rozinky, kapary, olivy, krájená rajčata, ocet a všechno koření. Dobře promíchejte.
4.
Přikryjte pokličkou, snižte teplotu a duste přibližně 40 minut, dokud omáčka nezhoustne.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 57 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
333.21 kcal |
Protein |
32.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.97 g
13.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.01 g
5.09 g
|
Reklama
Reklama