Kuře s omáčkou z balzamika, pomerančů a rozmarýnu
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa dejte mezi potravinářskou fólii, zlehka mírně je paličkou naklepejte, poté opepřete z obou stran. Rozehřejte olej a prsa z obou stran orestujte.
2.
Přidejte 2/3 množství balzamikového octa, vývar a pomerančovou šťávu. Posypte rozmarýnem a osolte. Přiveďte k varu a na mírném ohni nechte probublávat přibližně 5 minut. Omáčku přes kuře v průběhu přelévejte lžící a v polovině času otočte.
3.
Po pěti minutách přimíchejte cukr, máslo a zbylé množství balzamika. Vařte, dokud omáčka nezhoustne.
4.
Podávejte s rýží zdobené kousky pomeranče a rozmarýnu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
292.02 kcal |
Protein |
34.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.18 g
6.22 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.88 g
3.08 g
|
Reklama
Reklama