Polévka s masovými kuličkami z vepřového a krevet

Reklama

Ingredience

Na masové kuličky

Na vývar

Na ozdobení

Ostatní

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do mísy dejte mleté vepřové, krevety nakrájené na jemno, pažitku, zázvor, osolte a opepřete. Promíchejte a vytvarujte kuličky velikosti pingpongového míčku. Dejte stranou.
2.
Mezitím si připravíme vývar. Do hrnce dejte čistý vývar, přidejte zázvor, sojovou a ústřicovou omáčku, citronovou trávu a badyán. Přiveďte k varu a vařte zvolna 10 minut.
3.
Na pánvi rozehřejte olej a masové kuličky osmahněte ze všech stran dohněda. Poté je umístěte ještě na chvíli do vývaru, aby byly dobře uvařené.
4.
Nakonec přidejte špenát a nechte minutku, dokud nezvadne a podávejte ozdobené jarní cibulkou.

Od: BunTom, 20.1.2018

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
298.05 kcal
Protein
14.94 g
Sacharidy
z toho cukr
2.84 g
0.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.94 g
5.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama